Wat doen wij?

Mirjam Shah weddingplanner van Bruiloft in Toscane

Mirjam Shah weddingplanner van Bruiloft in Toscane

Kennismaken

Om met een goed gevoel je bruiloft in het buitenland uit handen te geven aan een weddingplanner, wil je natuurlijk graag weten aan welke persoon je dit toevertrouwt. Bruiloft in Toscane biedt de mogelijkheid om vrijblijvend en kostenloos kennis te maken. Dit kan een persoonlijk gesprek zijn, maar natuurlijk ook via Skype. In dit eerste gesprek worden al jullie wensen, ideeen en visies op jullie huwelijksdag geinventariseerd. Mochten jullie naar aanleiding van dit kennismakingsgesprek besluiten om met Mirjam Shah van Bruiloft in Toscane in zee te gaan, dan maakt zij een offerte op maat.

Advies gesprek/ Locatie advies

Jullie willen wel alles zelf doen maar weten nog niet helemaal waar je moet beginnen? Door de bomen het bos weer zien is door het adviesgesprek met Mirjam Shah van Bruiloft in Toscane mogelijk. Dit consult kan gaan over een specifiek onderdeel van de bruiloft, het matchen met de juiste leveranciers of informatie over trouwen in Italie of het vinden van de locatie die past bij jullie wensen. Toscaanse bruiloft beschikt over een ongekend groot netwerk in het buitenland en zal dan ook alles op alles zetten om voor jullie de locatie uit duizenden te vinden.

Weddingplanning van A tot Z

Als jullie Bruiloft in Toscane inhuren voor de weddingplanning van A tot Z, kunnen jullie er van uitgaan dat de gehele organisatie en planning van het huwelijkfeest uit handen is gegeven aan een professional. Hierdoor kunnen jullie zorgeloos en zonder stress toeleven naar jullie wedding.

Bruiloft in Toscane kan ook de volgende taken van jullie overnemen:

-Renewal of the Vows

Om jullie liefde voor elkaar opnieuw uit te spreken hernieuwen jullie de huwelijksgeloftes en zeggen nogmaals volmondig: Ja! Dit kan groot of juist klein. Misschien hebben jullie het vroeger klein gedaan en willen nu groots uitpakken. Of willen jullie het nu intiem en het helemaal invulling geven op jullie eigen manier zonder rekening te hoeven houden met tradities of verplichtingen? Samen kunnen we kijken hoe jullie dit vorm kunnen geven en het best aan kunnen laten sluiten bij jullie wensen. Wat zeker is, is dat het erg bijzonder is om opnieuw te zeggen dat je voor elkaar kiest met heel je hart! Wat is er dan mooier dan dit op een prachtige Italiaanse locatie te doen?!

-Bachelor & Bachelorette Parties

Een vrijgezellen feest in het prachtige Rome? Waarom niet? Er vliegen dagelijks low-cost airlines richting Italie en ook onze trouwe blauwe vogel gaat meerdere malen per dag! Nergens kan je zo goed tot diep in de nacht feesten als in Rome! Maar ook als je niet zo’n nachtbraker bent heeft Rome veel te bieden. Cultuur op elke hoek, terrasjes door de hele stad en voor de fashionistas is het mogelijk om een speciale behind-the scenes shopping uitje te organiseren!Natuurlijk kunnen we deze uitjes ook voor jullie plannen in Milaan, Firenze, Venetie of waar dan ook in Italie!

-Proposal Planning

Geen enkel land zo romantisch als Bella Italia! Voor diegenen die een super romantisch aanzoek willen doen en daarbij wel wat hulp kunnen gebruiken bij de planning en het bepalen van de perfecte spot, is Mirjam Shah van Bruiloft in Toscane de aangewezen persoon!

Neem direct contact op als je meer wilt weten!: 06-36128553

5 Comments

  1. Pingback: FiverrEarn.Com
  2. Pingback: raleigh jobs
  3. Pingback: denver jobs
  4. Pingback: ny jobs central
  5. Pingback: delhi jobs